Provtur

skor23.jpg

Solen, de nya skorna och jeansen – ja, det är väl klart att jag måste ut och prova det nyinköpta. Därför tog jag bussen in till Kristiasntad i går kväll och träffade Linda och Lillen. Det är sällan jag känner mig säker på det sättet att ”jag duger och jag är fin”, men med mina nya yttre attribut nådde jag dit. Faktiskt. Jag kände mig riktigt fin. På riktigt.

love.jpg

Vi gick till Zeke’s Coffeehouse där vi lyssnade på Love som är sångare i Art Made. Inget fyllebröl, inget stök – det var helt ok och timmarna gick fort. Sista timmen tillbringade vi på Valvet. Det var en helt anant pub än Zekes. En del där var så berusade att jag funderade på hur de klarade av att stå rakt upp. Jag var verkligen malplacerad där och kände mig som ett UFO, visste inte var jag skulle vända mig för att slippa bli uttittad och slippa se alla pinsamheter.

På bussen hem var det ok – jag har varit med om att vara en av tre passagerare och att den varit så fullproppad med folk att jag varit ängslig för min och andras säkerhet. Där var en kollega och några andra som jobbar i samma företag som också åkte hem, jag såg hur några av tjejerna tittade nyfiket och – i mina ögon – funderande om ”är hon ensam till och med när hon går ut en lördagskväll”. Fast det var kanske mina hjärnspöken som talade?

Nu är klockan nämrare lunch och jag är glad för en dag till där jag är ledig. Jag ska handla mat för det ekar i kylskåpet. Melon, tomater, fetaost, sallad – somrig mat för det är nästan sommar ute.

3 reaktioner till “Provtur”

  1. Citat: ”jag såg hur några av tjejerna tittade nyfiket och – i mina ögon – funderande om ”är hon ensam till och med när hon går ut en lördagskväll”.

    Det enda dom tänkte var: Undrar om jag också blir så vacker när jag blir äldre.

    Tack för igår, det var jättetrevligt.

    Kram/Lillen

  2. De tittade ju och tänkte att du var snygg och undrade vad du hade gjort… (slår vad om att de funderade om du varit på dejt).

Kommentarer inaktiverade.