Kapitalist

Det blåser utanför.

Himlen är grå med ynka blå hål här och där, det blåser upp till regn. Själv har jag precis ätit frukost och jag ska trampa upp till Ica för att handla mat till midsommarhelgen. Jag jobbar två nätter under helgen, det lär inte bli någon tid över till att socialisera. Sara och hennes sambo ska på bröllop i helgen och ska sova över här, de hämtar nyckeln hos mig på jobbet och jag har lovat Sara – i ett svagt ögonblick – att hon ska få handla de barnkläder hon har behov av och därför måste jag upp och hoppa ganska tidigt midsommardagen.

I morse när jag kom hem från jobbet var jag tvungen att logga in.

Bara för att titta på min buffert. Jag är i mål och det är bra gjort. På banken finns 2X kronor i min buffert och jag känner mig tryggare, men också full av fnitter. Jag som med nöd och näppe klarade av ”plusminusnoll” för sju år sedan har nu en buffert så att jag klarar mig ett tag ifall att något skulle hända.

Nu ska jag skriva en inköpslista, duscha och sedan trampa upp till Ica. Det blir en skön kväll hemma och det gillar jag!

2 reaktioner till “Kapitalist”

  1. AnnA: Det var just din och Tintos glada hälsningar jag tänkte på när jag skrev inlägget. Det har varit mycket tur och fördelar – därför gick det ihop så här tidigt.

    Puss och glad midsommar till dig!

Kommentarer inaktiverade.