Sara & Mamma

Svettig, klibbig och felkört två gånger.

Men hemma och nöjd, en trevlig dag med mamma, Sara och Oskar. Nu lär vi inte ses förrän barnet är fött.

Nu till badkaret.

11 reaktioner till “Sara & Mamma”

 1. Maggan: Tack – det är min dotter och henns mormor. Jag är inte med på bilden.

  Bonita: Ja, det blev ett litet bildspel – jag såg det direkt när jag tankade över bilderna.

 2. Jag hade precis tänkt skriva att jag såg likheten mellan dig och Sara på ett sätt som jag inte gjort förut. Och det är klart att Maggan vet att du inte är med på bilden. Vi har ju sett många bilder på dig så vi ser likheten ändå!

 3. Maggan: Ahaa.. jag missförstod!

  Tinto: Hmmm…det är ingen som sagt det tidigare. Tack!

 4. Vacker dotter du har…

  Eva, nu ska jag skriva något viktigt och vill inte uttrycka mig klantigt så jag ska skriva långsamt och med eftertanke.

  Du betraktar dig själv som mindre vacker, det är den känslan som jag får av dina inlägg då och då. Jag tycker att du är väldigt vacker men det är en annan femma. Det viktiga är vad du tycker själv.

  Jag är inte heller speciellt vacker. Eller inte vacker alls, rättare sagt. Men min egen Sara, hon är som en docka. Väldigt, väldigt vacker. Då tänker jag ibland att Livet sparade min egen skönhet för att ge den till min dotter. Jag blir så där lycklig av den tanken. När jag tittar på min Sara då blir jag så extremt kär i henne. När jag tittar på mig själv i spegel och frågar varför just jag måste vara en sådan fuling så vet jag svaret. För att Sara skulle få allt detta jag inte fick. Det skulle kännas tusen gånger värre att vara supervacker själv och få en dotter som saknade det.

  Jag ville dela den tanken med dig. För Livet kanske sparade även på din skönhet för att ge den till din Sara.

  Du är faktiskt den allra första som får höra det. Jag har aldrig berättat om den tanken (eller livsfilosofin) för någon annan.

 5. Anna: Tack, det var ett fint förtroende och jag ska ta del av din filosofi. Tack för att du delar med dig. Jag hoppas Sara läser ditt inlägg, i mina ögon är hon förstås vacker och har en integritet som inte många betydligt äldre har – dessutom är hon behaglig som person.

 6. Vilka vackra bilder =) Fina dottern och din mamma. Likheten ser man och jag blir glad av att se din mamma le. Hoppas du missförstår dig rätt men av dina texter att döma har din mamma långt till ett leende. Lät som att ni hade en bra dag =)

 7. Spooky: Jag missförstår dig inte. Min mamma har inte haft och har inget lätt liv, hon misste sin mamma när hon var 13 och livet har inte blivit som hon vill. Hon är bitter och lägger gärna skulden på detta hos andra. Utåt är hon glad och trevlig. Hon försöker nog så gott hon kan.

Kommentarer inaktiverade.