Söndag

Det var en fin dag igår.

Min mamma är 81 år och på bilden ringer hon från sin mobiltelefon till min dotter. Mamma har längtat  efter en mobil, det trots att hon i många år har fördömt dem, nu har hon köpt en men det är svårt för henne att förstå hur hon ska hitta rätt telefonnummer. Nåja, det blir nog bra. Vi hade förstås min mosters två koppar, jag fick ärva dem är hon dog – resten av servisen hade gått i sönder. Vi stanade utanför Alvesta och fikade, det hade regnat och vi satte oss i bagageluckan.

I dag är jag på jobbet igen, det är lite som Angelica sa i morse att det känns som om vi alltid är här. Jag har turen att efter jobb på måndag och torsdag har jag ledigt en hel vecka trots att jag inte har semester, det är resultatet av ett byte där jag jobbade i midsommarhelgen. Fin som snus skulle jag säga.

Bytet bero på att jag ska bygga mig en egen shamantrumma. Det låter kanske lite främmande, men det är samma sorts trumma som samerna har använt sedan lång tid tillbaka. Det är en kurs på två dagar hos Sejdman (<- länk) som jag ska delta i och det ser jag fram emot. Det blir även trumresor och jag kan ju bara hoppas på att jag är mottaglig och att jag får träffa det som shamanerna kallar för kraftdjur.

Nu ska jag vidare i jobbet. Sara ringde när vi var på väg hem i går och tackade för barnkläderna jag köpt, det värmer i hjärtat.

Kyss & Kärlek till alla!