Svart klänning

Jag vill alltid – numera – köpa kontant och på plats.

Men, Gudrun Sjödén hade den här svarta klänningen som dagens reakap för någon vecka sedan. Trehundra (256 för att vara mer exakt) pix kostade den och jag har velat ha den länge. Då beställde jag den via nätet för jag skulle ju inte hinna till Malmö just då.

I dag hämtade jag den på posten och jag tror det får bli en tunika för mig, jag tänkte mig de där bruna vida krinklade byxorna till. Det är en mäklig klänning för det finns knappar i ärmhålorna som gör att man kan ”släppa ut vidden”. Tyvärr syns bh:n så det blir till att ha ett svart linne under. Fast det är ok för mig.

Trehudra känns som ett bra pris. Fakturan betalar jag om en stund, på sätt och vis kontant och dessutom fraktfritt!

4 reaktioner till “Svart klänning”

  1. Heidi: Åhh…det var tur att någon kommenterade den här. Det är en klänning där mönstret är gjort i blocktryck, jag tänkte jag skulle använda den i dag.

  2. Garnlivet: Tänk så mycket en ärlig kommentar kan göra. När jag köpte ett nytt läppstift för ett tag sedan sa expediten att ”du har så fina läppar”.

    Jag lever fortfarande på det. Det kändes ärligt från henne (tror mig, jag är som en värmesökande robot när det gäller att upptäcka falska komplimanger).

    Precis som din komentar om den här svarta klänningen. Det gläder mig stort och jag har tänkt på dig under förmiddagen. Jag vill inte ha falska komplimanger eller åsikter, jag accepterar till fullo all kritik om den framförs på ett trevligt sätt – men ibland faller jag som en fura för några ord. Som dina om att den svarta har lite mer attityd.

    Kram och tack!

Kommentarer inaktiverade.