Regn

Det regnar hos mig.

Och det passar fint för jag tänkte ta dagen till att stryka mina nya klänningar, baka bröd, gå till bibblan, hyra en film och träna. Jag mår fortfarande bra av gårdagen och jag tänker på alla som säger till mig att ”det är så mycket jobb med ett hus” att det är deras syn på saken, de som känner mig vet att jag är en männsika som får saker och ting gjorda och att jag mår bra av att ha något att göra.

Som i går, det finns de som tänker ”åhh…vad snäll hon är som hjälper sina föräldrar”, men det finns en annan sida av saken och det är att jag mår bra av att träffa folk och göra något. Här i lägenheten är allt fixat. Nästan i alla fall. För mig är det perfekt att cykla dit och jobba hårt några timmar och cykla hem, jag får ett lugn i knoppen när jag jobbat med kroppen.

Nåja.

Jag har den svarta klänningen på mig i dag, jag tänkte att den trots allt kanske inte var för kort – men det är den. Den turkosa har fina broderier på livet och det står 2011 längst ner till höger. Broderierna har, precis som alla broderier från Gudrun, gott om synliga lösa trådar. Synd.

Nu ska jag ringa min dotter, hon har tydligen börjat få lite värkar och hoppas på att det lilla livet ska födas så snart som möjligt. Sedan blir det brödbak.

Kärlek till alla!