Träningen

Fy tusan vad jag mår bra.

Jag tränat ett pass som innehåller 46 minuter (ja, 46 minuter och varken mer eller mindre) spinning och efter det 30 minuters styrka. Vid flera tillfällen trodde jag att jag skulle tuppa av och allra sista övningen fick jag avstå för då snurrade hela salen.

Men…jag har fått tillbaka min träningsglädje och jag mår så jäkla bra av den här gruppträningen.

Att träna ensam gör att jag latar mig, att träna med en annan passar mig inte alls – men gruppträning som stepup, styrka, lation och annat roligt gör susen för mig.

Nu ska jag lägga min värkande kropp på soffan.

Kärlek till alla!

3 reaktioner till “Träningen”

 1. Oj, så många inlägg jag missat! om vanligt är jag helt fascinerad över din goda smak och de fina klänningar du hittar. Jag, som gärna handlar på postorder, får nog ta och kolla upp Gudruns hemsida!

  Vad bra att träningen fungerar för dig! Här är det så varmt i huset att min Tv-spelsträning blir olidlig, jag håller mig till vardagsmotion just nu. Cyklar, promenerar och jobbar i trädgården. Får träna mer när det blir svalare.

  Och så bra att du kunde få uppskattning från dina föräldrar. Hur vuxen man än blir är det alltid skönt att få höra att de tycker man gjort något bra.

  Bra att höra att du njuter av din semester, jag har tagit till mig själv av det du och jag skrivit här och har hittills lyckats ta dagarna som de kommer. Fixat i trädgården, legat i hängmatan, gått på utflykt med ungarna… Få se hur länge det håller i sig, jag brukar bli rastlös….

 2. Härligt! Det är så lätt att glömma vad träningen gör med en när man inte tränar regelbundet. Jag måste hitta tillbaka till träningen efter ett relativt långt semesteruppehåll.

 3. Freja: Om du kollar Gudrun så är ett bra tips att när hon har kommit ut med en ny kollektion kommer det alltid ett 20 % rabatt efter cirka fyra veckor. Ibland är det på ett plagg och ibland på ett köp.

  Jag har också tagit till mig våra diskussioner om semestern och har faktiskt njutit den här veckan, fast jag måste nog börja träffa lite mer folk. I dag blir det tvättstugan och lite småfix här hemma och i kväll ska jag titta på film. DVD:n har ljud numera och det gör mig glad! ;)

  Mina föräldrar har förändrats, eller är det jag? Vi kanske möts på halva vägen eller har jag ett annat sorts liv numera? Jag är glad att jag inte har gett upp och jag är glad att de fortfarande lever och därför har jag hunnit uppleva det här nya och bra.

  Dolly: Exakt! Jag har läst bloggar i någon månad där skribenterna har tränat och jag kände att jag måste hitta tillbaka till den där träningen som är rolig, den som jag inte vill missa istället för att tvinga iväg mig (vilket jag säkert kommer att göra här också vid enstaka tillfällen, men det är roligt när jag väl är där).

Kommentarer inaktiverade.