Om Eva

Eva 28 augusti 2015

Oftast lycklig, glad och nöjd. Intresserad av foto, skriva och pyssla med papper. Läser mycket och tycker att en vissen dag förändras med en bra bok att läsa. Älskar för mycket och måste pysa ut kärleken då och då, till andras människors glädje men också chock. Väljer att försöka förstå bakomliggande orsaker till andras vrede, utbrott och skvaller. Tror på att gott kommer tillbaka i överflöd. Älskar kaffe och är finsamakare, njuter av två små koppar per dag. Dricker mycket rött te (helst av den sorten som kallas för chai) samt grönt te med lime.

Är en människa som andra skulle kunna kategorisera som hälsosam, men tror själv att även själen måste ha näring. Gillar att gå på café. Jobbar heltid men med skifttider. Gillar att vara hemma. Går gärna på bio och älskar film i alla former men avstår gärna från skräck och tramsiga varianter på det samma.

Kämpar för att gå den egna vägen.

Utbildade mig under en termin till massör och tog mitt diplom 14 juni 2009, öppnade samma år egen praktik den 16 juni och fortsatte att studera till massageterapeut med examen i  januari 2010. Tyvärr blev det för mycket med både heltidsjobb och egen praktik – i slutet på sommaren 2010 stängde jag praktiken.

Älskar min klädkammare och mitt hem, en bostadsrätt i centrala Bromölla som jag köpte i juni 2007 och sedan renoverade helt och hållet. I oktober 2013 köpte jag en stuga i Småland, nära min dotter och hennes familj. Sommaren därpå mötte jag Janne, en man som min dotter redan fem år tidigare sagt ”han är den rätte för dig”. Vi blev tillsammans den 2 augusti – då hade jag varit singel i tolv år.

Tror på att en vision börjar leva sitt eget liv.