Sytt kuddfodral

kuddar

Jag var oinspirerad.

Men någon gång ska jag ju bli klar och det är bara att sätta igång. Lite för mycket tvång från min egen sida, lite stress, men nu är det klart. Jag är inte helt nöjd och som plåster på såren har jag gjort en animation, klicka på bilden och välj uppdatera så tror jag det ska fungera.

Kärlek!

2 reaktioner till “Sytt kuddfodral”

  1. Snygga blev de i alla fall, även om du var oinspirerad och stressd. Fast jag håller med, det är inte samma glädje i att sy då…

  2. Freja: Jag har långsamt, under några år, insett att det behöver inte vara perfekt. Det är skönt, så i morse kändes det ok. Det är som du skriver, att när jag gör något under stress eller eget tvång är det inte lika roligt.

    Fast i morse kom jag på att det kanske behövs det där egna tvånget ibland. I dag känner jag en sorts glädje att det är gjort och jag har fått en knuff att fortsätta sy annat. Idag börjar jag med en ny klänning, ett tyg som jag hade tänkt sy för några månader sedan.

    Märkligt.

Kommentarer inaktiverade.