Kläderna

Innan jag fixade
Innan jag fixade
Ordnat i garderoben
Ordnat i garderoben

Det är så skönt att ha ”hittat hem” när det gäller kläder.

Ok, jag gillar kläder och jag tittar ofta och drömmer, men jag inser också att det räcker med en ”fint-klädd” för vintern och kanske något mer på sommaren. Men i det stora hela går jag mest omkring med jeans numera, klänning ibland. På sommaren när jag är ute i trädgården eller hemma har jag helst Jannes gamla avlagda shorts och fläckiga bortsorterade tröjor till det.

Alla är vi olika.

Hur som haver tycker jag att min idé om hur jag skulle organisera garderoben har fungerat fint. Den vita stora lådann högst upp och en de flätade korgarna längst ner innehåller kläder som jag har på sommaren, den andra korgen innehåller skor i sina kartonger. Sedan har jag småkorgarna med underkläder och strumpor. Ungefär så. Tjocka tröjor på en av de stora korgarna och linnen och toppar på en av de andra. Klädställningen – ja, där hänger jag kläder jag inte vill ska bli skrynkliga.

Jag är nöjd.

Däremot blev jag förvånad över hur många skor jag har egentligen. Det ska jag kolla på nu. Trots att flera par har gått till blivande loppisen har jag ändå en hel del kvar Under tjugo par om jag räknar in vinterskorna, men ändå.

Nu åter till mitt lilla hus.

Och jag går fortfarande omkring i pyjamas.

Kärlek!

PS Det kanske ser lite stelt ut, men ge mig lite tid så ska jag finjustera. Bland annat tänkte jag flytta på bilden (som är en av två i en liten serie) och sätta upp en fin krok att hänga min för tillfället finaste klädesplagg. Och så en fråga, går det verkligen att ha dessa lila väggar (färgen heter lavendel) till den gröna mattan? Ärligt, snälla ge mig ett svar.

6 reaktioner till “Kläderna”

  1. Tinto: Tack för att du kommenterar. Själv är jag rätt dålig, mest på grund av tid – men om du inte hade kommenterat vete tusan om jag hade skrivit alls.

  2. Caroline: Tack. Jag har svårt att se om färger passar eller inte. Men ”frostnupna” känns bra i hjärtat.

  3. Fast man inreder ju för sin egen skull – tycker man själv om det så passar det! Gott nytt år! <3

  4. Caroline: Jag inreder åt mig själv och egentligen tycker jag att mattan ger en tredje färg åt rummet och det är en för mycket för mig egentligen. Om färger skär sig eller inte kan jag inte se och jag brukar fråga om jag är osäker eller kör jag på säkra kort. Gäller både kläder och inredning.

    Kram och gott nytt år!

Kommentarer inaktiverade.