Godermorgon!

Start på morgonen
Start på morgonen

Nu har jag klarat av flytten, julen, nyår och Jannes födelsedag på tre veckor.

Flytten och julen var rörigast för då hade jag inte något på plats, de senaste dagarna har jag varit glad på ett sätt som är lite ovanligt för mig. Det har hänt någon gång tidigare i livet och jag funderar på vad jag har ätit eller om det är något annat som påverkat mig.

Det kändes så bra och jag var glad och avslappnad att jag till och med sa det högt till Janne.

Kanske har jag landat. Igår firade vi Janne. Det var hans mamma, hennes sambo och Sara med familj. Jag gjorde en gryta på fläskfilé som var supergod, men enligt Sara skulle det varit mer mat. Tre fläskfiléer varav två stora och det räckte inte! Jaja…nu vet jag i alla fall. Maten var god och det är ännu viktigare.

Idag jagar Janne.

Igår drack jag bara ett glas, medan Janne blev glad i hågen. Han stupade, mest av trötthet, innan midnatt medan jag var pigg och började fixa här hemma. Bytte duk på köksbordet, laddade diskmaskinen, sydde i en knapp, torkade av golvet och lite annat. Idag ska jag fortsätta. Mest glad var jag nog över att jag greppade raggsocksmönstret, det är raggsockar till Helmer där jag har kört lite eget påhitt. Strax ska jag fortsätta. Det är så roligt när koden har öppnat sig och jag insåg att jag både hade rätt antal maskor och att intaget blev snyggt. Hurra!

Kanske har jag landat i att bo här i Småland?

I mitt hem? Jag vet inte. Jag är i alla fall nöjd och glad och nu ska jag sticka! Walles lapptäcke är påbörjat och jag tänkte ta ett tag på det också.

Åh…vågar jag skriva att livet känns underbart just nu? Tack för det!

Kärlek!