Dagarna

Paket från Marimekko
Paket från Marimekko

Idag känns det lite som om jag slösat bort min dag.

Fast jag måste lära mig att jag är ledig, jag förtjänar att vara ledig på grund av mina beslut och jag behöver inte känna mig skyldig för att andra går till jobbet. När jag ätit frukost kom Sara och tog en snabb fika, sedan plockade jag i ordning innan jag drog på mig och gick ut med Lady.

Det är svinkallt idag.

Inte många minus men en aning fuktigt och så himla blåsigt. Lägg till grå himmel så drog jag på mig mycket kläder. Jäklar att jag inte gjort slag i saken och köpt varmt underställ och kläder. Jäklar att jag alltid måste fundera så himla länge innan jag gör slag i saken. Jag hade på mig en långärmad t-shirt, en lammullsväst, en tjock yllekofta, en fleecetröja och sedan min jacka. Tjocka strumpor förstås, jeans, tjock halsduk och lika tjock mössa. Fy för den lede, jag kan knappt röra mig när jag har de kläderna på mig.

Jag handlade och hämtade ut paketet från Marimekko.

Ännu har jag inte öppnat det, först ska jag sitta och läsa en stund, fixa till några fler delar av lapptäcket. Ja, det finns att göra här och jag är glad när jag kan kombinera det med att koppla av.

Kärlek!