En ny dag

Vinterlandskap
Vinterlandskap

Jag hämtade Walle från skolan i går.

Han och jag bakade bröd och så vilade han lite på soffan innan Janne kom. Vi var nämligen och köpte en ny hundbädd så att hundarna har varsin här i stugan. Det blev lasagne och sedan bakade jag croissanter…fast det blev torra och smakade inte mycket.

Walle sov mellan mig och Janne i natt, han kämpade på i sömnen och jag undrar vad han stred mot.

I morse var det enbart mys. Lugnt och fint. Vi gick till skolan i ett snölandskap och mer snö kom det ovanifrån. Jag stannade till fruktstunden och efter det gick jag hem, jag hade mutat Walle med pengar för att ”lämnadet” skulle gå bra.

Efter det blev det en promenad med Lady.

Och nu är det städning som står på schemat. Jag tänkte varva det med lite läsning.

Kärlek!