Komma nära varandra

Lady
Lady

Jag tror jag är en människa som kräver att människor ska komma nära mig.

Alltså att de ska berätta om känsligaste stunden i livet, saker som de skäms över och annat. Komma när varandra. Idag har jag och Janne spelat ”De 36 frågorna”, ett spel där man ska turas om att svara på 36 frågor.

Kom vi närmare varandra?

Ja. Dessutom får man (jag i det här fallet) att berätta om saker som kan påverka förhållandet. Rekommenderar jag spelet? Ja, som en kvinna i äldre format och med en ekonomi som tillåter mig att spendera 160 kronor på saker som detta spel. Jag tänkte ge det vidare till Sara och Oskar tillsammans med en flaska vin.

Nu sitter jag framför dagorn – förstås.

En stek på viltsvinsinnanlår finns i ugnen, Janne kelar med Krut och Lady finna alltid vid min sida. I morgon åker vi till Bromölla för att städa, ordföranden i bostadsrättsföreningen ställer upp och lämnar nycklarna till mäklaren. Den 1 mars har jag enbart en bostad. Det innebär en stor lättnad för min ekonomi och för ansvaret jag har. Eftersändning av Posten är fixad idag, det var lite problem eftersom mantalsskrivningen ändrades först. Hemförsäkringen är uppsagd. Ja, det är massor jag har fixat.

Nu ska jag vidare i kvällen.

Det har varit en fin dag.

Kärlek!