Snö

Ladt
Lady

Igår steg vi upp tidigt.

Redan klockan 6 och en timme senare var vi på väg genom ett vintrigt landskap till Skåne för att städa lägenheten i Bromölla. Janne är snäll som tog en hel ledig dag för att hjälpa mig, jag bjöd honom på mat på Böckmans och utanför var det lika trist och grått som den dagen jag skrev på ett kontrakt för en lägenhet i Bromölla.

När vi var tillbaka till Bodafors blev jag lite berörd.

Lite vemodig tror jag är rätta ordet. Antagligen kommer jag inte tillbaka till Bromölla (eller kanske, jag måste ordna med de konton jag har glömt bort – sparat till barnbarnen och jag tror inte det går att flytta över via telefon). Nåja. Vi åt en god köttfärs och potatisgratäng till kvällen och så tände vi en brasa. En skön kväll efter en ganska slitig dag.

Jag har körkort även om en del inte tycks tro det.

Istället för bil åker jag buss, cyklar, går eller tar tåget. Fast igår blev Janne trött så jag körde tjugo mil på väg hem, i Sävsjö bytte vi för snön gör mig osäker. Idag är han och jagar, jag har precis kommit hem från en promenad med Lady. Jag och Janne ska äta tillsammans och det är mysigt (jag misstänker att han tycker det är skönt att slippa laga mat och så får han matlåda med sig till jobbet).

Nästa vecka är späckad med grejor som ska göras.

Egentligen orkar jag inte tänka på det, men nu är det som det är.

Kärlek!