En måndag

Dimma över Storesjön
Dimma över Storesjön

Godermorgon!

Strax ska jag in i duschen för att sedan ta tåget ner till mina föräldrar och städa där. Det kommer inte att fungera på det här sättet framöver när jag börjar jobba igen. När vi var i Bromölla låg det en fullmakt jag ska underteckna och skicka till mäklaren. Det var innan jul och antagligen har adressändringen krockat precis med det där brevet. Nu är jag på banan igen när det gäller lägenheten.

När jag ringde till försäkringsbolaget för att berätta att jag sålt lägenheten trodde jag det var sista samtalet.

Men inte! Elbolaget har jag helt glömt bort. Det blir ett samtal till dem så fort jag har varit i duschen. Idag tänkte jag stanna till i Kristianstad (tror jag) för att se om de har några varma kläder jag kan ha här uppe. I Nässjö finns inte mycket att hurra för och i Jönköping har de inte det jag vill ha. Antagligen finns det inte i Kristianstad heller.

Jag får väl vänta tills nästa år.

Ett underställ från Dilling har jag i alla fall investerat i. Även de företag jag kollade upp var det faktiskt ingen som hade både långkalsonger och tröjor i samma färg när det gällde min storlek. Suck. Helst hade jag velat beställa från det företag som tillverkade sina grejor i Östersund, men där fanns inget alls – slut! Jaja… nästa år får jag vara lite tidigare ute.

Kärlek!

PS Usch och fy vad jag har tankar på det där städandet. Det är en pärs att lyssna, följa och försöka medla. Jag vill inte, önskar att det hade varit lite roligt istället. Fast det brukar ju gå bra.

3 reaktioner till “En måndag”

  1. Jag blev avbruten av samtal (skrev fr mobilen) därav den kryptiska kommentaren. Nu har jag ingen aning om vad jag tänkte skriva. Men en sak undrar jag nu: varför behöver båda delarna i understället ha samma färg? De syns ju inte under de andra kläderna.

  2. Tinto: Jag har köpt två delar och de har inte samma färg. Det är nog mest det att om jag ska lägga ner pengar på ett bra underställ så hade jag gillat om det var i samma färg. Det har ju ingen som helst betydelse, men det är en känsla av att vara fin.

Kommentarer inaktiverade.